Ostwint, Black Şampuan Setini saç bakım takipçileriyle buluşturuyor!

Tarih: 09.11.2023 16:58
Ostwint, Black Şampuan Setini saç bakım takipçileriyle buluşturuyor!
Ostwint, Black Şampuan Set’ini saç bakım takipçileriyle buluşturuyor!

Bakım, güzellik ve kozmetik denince akla ilk gelen markalardan Ostwint, Black Şampuan set’ini saç bakım takipçileriyle buluşturuyor.

Genelde yaş ilerledikçe vücudumuzdaki pigment üretimi yavaşlar bu yavaşlama özellikle saçlarımızda renk değişimine sebebiyet vererek saç ve sakallarımızın beyazlamasına neden olur, Ostwint Black Şampuan içeriğindeki formülle bu beyazları kolay, pratik ve hızlı bir şekilde kapanmasına yardım edecek şekilde formüle edilmiş bir şampuandır. Ostwint Black Şampuan, ciltte leke bırakmayan uygulama sonrasında doğal bir görünüm sunan uzun süreli kalıcılığa sahip bir şampuandır.

Uygulama

Ostwint Black Şampuan ve Active edici jeli karıştırma kabına eşit olacak şekilde saçınızın uzunluğuna göre eşit miktarlarda ekleyerek bir miktar çalkaladıktan sonra saçınıza uygulayıp, ellerinizle saç diplerine eşit miktarda yedirin ve istediğiniz koyuluğa göre 3 ile 10 dakika arasında bekletip normal bir şampuan ile saçlarınızı yıkayın. Sağlıklı saçların sırrı Ostwint Black Şampuan ve Set’inde saklı!

Yükleniyor...